Contactat de wall-street.ro, Goschy a spus ca nu doreste sa comenteze informatia, dar a adaugat ca "se vorbeste prea mult" despre aceasta tranzactie.

Omul de afaceri a cumparat complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din statiunea Olimp la inceputul anului 2008. Cele trei hoteluri au impreuna 750 de camere.

El a platit atunci catre AVAS, care detinea pachetul majoritar de actiuni, suma de 22,2 milioane de euro. Alte aproape 8 milioane de euro au fost achitate catre celalalt actionar, SIF Transilvania.

Patru ani mai tarziu, omul de afaceri a scos complexul hotelier la vanzare la un pret dublu. Goschy declara, in 2012, ca vrea sa vanda pentru a face rost de bani pentru alte investitii in industria hoteliera romaneasca.

Terenul pe care sunt amplasate cele trei hoteluri care formeaza acest complex are aproape 60.000 de metri patrati.

Citeste si:

Vezi oferta de cazare la complex hotel Belvedere in Olimp.

Conceptul, planurile ,releveele la constructiile existente, modelarea 3D a ansamblului, inclusiv filmul de prezentare apartin S.C. Decodesign Team S.R.L. cu urmatoarea componenta: Alec Marius Iuga,Marius Chirilov, Anca Nicoleta Badoiu, Carolina Codor si Andrei Giurgea.

Urmareste si alte oferte de cazare in Olimp.