Omul de afaceri Josef Goschy a vandut complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp. Potrivit unor surse apropiate tranzactiei, actorul american Jack Nicholson s-ar afla printre finantatorii acestei achizitii. Din informatiile obtinute de WALL-STREET.RO, reiese ca a fost facut deja un plan de modernizare a celor trei hoteluri. Vezi mai jos cum va arata complexul dupa renovare.

Contactat de wall-street.ro, Goschy a spus ca nu doreste sa comenteze informatia, dar a adaugat ca "se vorbeste prea mult" despre aceasta tranzactie.

Omul de afaceri a cumparat complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din statiunea Olimp la inceputul anului 2008. Cele trei hoteluri au impreuna 750 de camere.

El a platit atunci catre AVAS, care detinea pachetul majoritar de actiuni, suma de 22,2 milioane de euro. Alte aproape 8 milioane de euro au fost achitate catre celalalt actionar, SIF Transilvania.

Patru ani mai tarziu, omul de afaceri a scos complexul hotelier la vanzare la un pret dublu. Goschy declara, in 2012, ca vrea sa vanda pentru a face rost de bani pentru alte investitii in industria hoteliera romaneasca.

Terenul pe care sunt amplasate cele trei hoteluri care formeaza acest complex are aproape 60.000 de metri patrati.

Vezi oferta de cazare la complex hotel Belvedere in Olimp.

Conceptul, planurile ,releveele la constructiile existente, modelarea 3D a ansamblului, inclusiv filmul de prezentare apartin S.C. Decodesign Team S.R.L. cu urmatoarea componenta: Alec Marius Iuga,Marius Chirilov, Anca Nicoleta Badoiu, Carolina Codor si Andrei Giurgea.

Urmareste si alte oferte de cazare in Olimp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri