Aeroportul Roma Ciampino va fi inchis doua saptamani in octombrie, potrivit companiei Ryanair, care a fost fortata sa redirectioneze/anuleze zborurile, din cauza lucrarilor de mentenanta la pista de decolare/aterizare.

“Aeroportul Roma Ciampino va fi inchis pentru o perioada de doua saptamani in Octombrie pentru lucrari de mentenanta la pista de decolare/aterizare, ceea ce va insemna redirectionarea majoritatii zborurilor catre aeroportul Roma Fiumicino, si anularea unui numar redus”, a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Cea mai mare parte a zborurilor Ryanair programate pentru perioada 14-29 octombrie (inclusiv) vor fi operate din/catre aeroportul Roma Fiumicino.

Sursa foto: Dabarti CGI/Shutterstock.com

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri