In perioada 5-19 August, bratara de acces la festivalul Untold se transforma, pentru prima data, in bilet de acces la cele mai importante obiective turistice din Transilvania, Castelul Bran, Cetatea Alba, Castelul Corvinilor, Cimitirul Vesel de la Sapanta, Mocanita, Salina Turda. Potrivit celebrului ghid turistic Lonley Planet, Transilvania este pe locul 1 in topul destinatiilor ce trebuie vazute in 2016.

Initiativa face parte din campania "Transilvania All Inclusive", lansata de organizatorii festivalului in colaborare cu Autoritatea Nationala de Turism.

Citeste si:

De asemenea, Untold a lansat o noua campanie de marketing, Blood Network. Toti cei care doneaza sange primesc bilete de o zi sau reduceri la abonamente si intra in comunitatea "Si eu Donez", prima retea a donatorilor benevoli de sange din Romania.

Anul trecut, Untold a fost desemnat cel mai bun festival din Europa si a reusit sa aduca in regiunea din inima tarii peste 240.000 de turisti, dintre care 35.000 din tari precum Germania, Olanda, Franta, Mexic, Noua Zeelanda, Japonia, SUA.

Cea de-a doua editie a festivalului Untold are loc in perioada 4-7 august, in Cluj-Napoca si se estimeaza ca vor participa 300.000 de persoane. Bugetul festivalului de anul acesta este de 5 milioane de euro, iar printre principalii artisti care vor urca pe scena se numara cei mai buni cinci DJ-i ai lumii: Tiesto, Armin van Bureen, Hardwell, Martin Garrix si Dimitri Vegas & Like Mike.

Sursa foto: lassedesignen/Shutterstock.com