Wizz Air reduce cu 20% preturile pentru toate zborurile spre Marea Britanie

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, reduce astazi cu 20% preturile biletelor de avion pentru toate zborurile spre Marea Britanie, cu ocazia atingerii unui numar de 30 de milioane de pasageri pe rutele sale din Regatul Unit.

Discountul de 20% se aplica preturilor, inclusiv taxelor obligatorii, si unui bagaj mic de cabina. Reducerea este valida doar pentru o noua rezervare facuta doar astazi pana la miezul noptii.

Prima ruta Wizz Air spre Marea Britanie, de pe aeroportul din Otopeni, a fost deschisa in luna ianuarie 2007. Astazi, linia aeriana opereaza 14 rute spre aceasta destinatie, de pe 5 aeroporturi din Romania. Recent, compania aeriana a lansat rutele Bucuresti – Londra Gatwick si Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide si Suceava – Londra Luton.

In Romania, compania Wizz Air va creste flota la 20 de aeronave in tara pana la sfarsitul anului 2016 si va opera de pe 9 aeroporturi. Wizz Air are, in prezent, 118 rute din Romania catre 16 tari.

Potrivit reprezentantilor companiei, Wizz Air are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

Citeste si:
Cum poți să cumperi bilete de avion mai ieftine
Wizz Air recomandă cumpărarea...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

In Romania, Wizz Air concureaza direct cu Blue Air si Ryanair.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri