Wizz Air angajeaza stewardese si stewarzi in Bucuresti: cand si ce conditii trebuie sa indeplinesti

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Romania dupa numarul de pasageri, recruteaza insotitori de bord pentru baza din Bucuresti, ca parte a planului de dezvoltare anuntat pentru anul 2016.

Compania, care si-a marit echipa cu aproape 500 de angajati in acest an, a programat interviurile cu cei interesati sa munceasca "la inaltime", in zilele de 30 august si 20 septembrie, la hotelul Angelo by Vienna House Bucuresti, potrivit News.ro.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, candidatii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, printre care sa aiba peste 18 ani, sa fie fluenti in engleza atat in scris, cat si vorbit, sa stie sa inoate, sa aiba o inaltine de 1,65m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75m (masculin), sa aiba experienta in relatia cu clientii, dar si sa poata ajunge la aeroport in maximum o ora.

Abilitatile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul in schimburi si placerea de a lucra in echipa sunt avantaje clare pentru a fi recrutat.

”Participantii la sesiunea de recrutari vor trebui sa vina cu un CV in limba engleza, referinte si doua poze (plan amplu si tip pasaport) si trebuie sa-si rezerver suficient timp deoarece interviurile se pot desfasura pe parcursul mai multor ore”, precizeaza compania.

Citeste si:
Insotitori de zbor. Cele mai surprinzatoare aspecte ale acestui job
Insotitorii de zbor se...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Totodata, compania a lansat primul film de prezentare despre ce inseamna sa fii insotitor de zbor. Wizz si-a crescut echipa cu aproape 500 de angajati in acest an, numarul total de angajati ajungand la peste 2.800. Dintre acestia, 1.700 lucreaza ca insotitori de zbor la 25 de baze din Europa Centrala si de Est.

Operatorul aerian low-cost are o cota de piata in Romania de 28,6%, potrivit propriilor informatii, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

Pe urmatoarele locuri se claseaza o alta companie aeriana low-cost, Blue Air, cu o cota de piata de 14,5%, Ryanair (6,7%) si Lufthansa (6,6%). Compania a anuntat, recent, ca a ajuns la 25 de milioane de pasageri transportati pe rutele sale din si spre Romania.

Citeste si:
Kuwait Airways face recrutari in luna mai in Romania
Kuwait Airways revine in...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri