Cresterea este sustinuta de extinderea rutelor din si spre Bucuresti, care au ajuns la noua in vara acestui an. Din septembrie, compania va lansa noi rute catre Timisoara si Berlin, potrivit News.ro.

”In curand vom anunta calendarul de vara 2017, iar clientii romani si turistii trebuie sa se astepte in continuare la noi imbunatatiri, parte a programului Ryanair Always Getting Better, care include multe alte rute noi, dezvoltari digitale, noi interioare ale aeronavelor si mai multe tarife reduse”, au declarat reprezentantii Ryaniar.

In august, Ryanair a anuntat lansarea unei noi rute de la Bucuresti la Palermo, incepand din 28 martie 2017, care va fi operata de trei ori pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 24,99 euro, pentru calatorii in aprilie si mai 2017. Compania are curse din Bucuresti spre Madrid, Roma, Milano, Bologna, Dublin, Londra, Bruxelles, Atena.

Ryanair concureaza, pe piata operatorilor low-cost, cu Blue Air si Wizz Air. Blue Air a transportat, in primele sase luni din acest an, 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai multi comparativ cu aceeasi perioada din 2015, pe fondul introducerii a 25 de noi rute in acest an si extinderii flotei.

Sursa foto: Senohrabek / Shutterstock