Athenee Palace Hilton (5 stele) din Bucuresti a fost desemnat cel mai bun hotel din Romania, la editia din acest an a premiilor World Travel Awards, cunoscute ca Oscarurile industriei turistice.

Athenee Palace Hilton a mai primit distinctia "Romania's Leading Hotel" in 2014, 2006, 2005 si 2004. In ceilalti ani, distinctia a fost acordata hotelurilor JW Marriott, InterContinental si Caro Parc din Bucuresti.

Construit in 1914, hotelul Athenee Palace Hilton are 272 de camere si apartamente, 13 sali de conferinta, un club de sanatate si fitness, doua restaurante, terasa si bar. Tariful pentru o noapte de cazare in hotelul aflat in centrul Bucurestiului incepe de la 760 lei/camera twin, respectiv 890 lei (camera dubla) si 1.000-2.600 lei pentru apartamente (in functie de marime), potrivit unei simulari facute pe site-ul hotelului.

In prezent, hotelul Athenee Palace Hilton face parte din compania Ana Hotels, fondata de omul de afaceri George Copos. In iunie, compania a anuntat ca, in 2017, va incepe renovarea camerelor hotelului Hilton, dar si constructia unui corp nou de hotel cu 70 de camere, in spatele unitatii de cazare, investitie care se ridica la 20 milioane de euro.

Ana Hotels a devenit, in 2015, cea mai mare companie de ospitalitate din Romania dupa cifra de afaceri de 28,3 milioane euro si un profit net de 2,9 milioane euro.

Citeste si:
ibis Styles Bucharest Erbas, inaugurat dupa o investitie de 4 mil euro
Hotelul ibis Styles Bucharest...

Sursa foto: Dragon Images/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Mandachi Hotel&Spa, inaugurat in urma unei investitii de 7 MIL. euro