Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, lanseaza zboruri noi din Cluj Napoca catre Hamburg, Larnaca, Londra-Luton si Nisa, cu preturi de la 30 euro/segment.

Zborurile vor fi operate incepand cu orarul de vara 2017, astfel: Londra din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie si Hamburg din 3 iunie 2017, anunta reprezentantii Aeroportului International "Avram Iancu" Cluj.

Zborurile vor fi operate astfel:

  • Londra: marti, joi, sambata, duminica
  • Larnaca: marti, joi, duminica
  • Nisa: luni, vineri
  • Hamburg: miercuri, sambata

Blue Air si-a inceput operarea pe Aeroportul International Cluj in data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor catre Bucuresti, Liverpool si Dublin. Mai mult, compania aeriana va introduce un zbor triangular intre Cluj-Napoca – Timisoara – Iasi la data de 1 octombrie 2016, incepand cu 16 decembrie 2016, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham, iar din 27 aprilie 2017 un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Marii Negre.

Operatorul aerian low-cost Blue-Air a inregistrat in primele 6 luni un numar record de 1.424.858 pasageri, reprezentand o crestere de 82% in comparatie cu aceeasi perioada din 2015.

In 2016, Blue Air a investit in flota, iar incepand cu aceasta vara opereaza 26 de aeronave, fata de 15 avioane in primele 6 luni din 2015. Din totalul de 26 aeronave, 17 au interiorul modernizat, restul urmand sa intre intr-un proces de modernizare in urmatoarea perioada. Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro.

Numarul de angajati a crescut la 1009, de la 676 anul trecut. In prezent, din totalul de angajati, 91,6% sunt romani si 8,4% sunt straini.

Pe piata din Romania, Blue Air concureaza cu Ryanair si Wizz Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri