Blue Air, cea mai mare companie aeriana din Romania, lanseaza zboruri Bucuresti-Tel Aviv (Israel), cu preturi de la 150 lei (35 euro)/segment, dupa cum a anuntat compania pe pagina de Facebook.

Ruta catre Tel Aviv sau Muntele Primaverii in ebraica va fi operata din 12 ianuarie 2017, in zilele de luni, joi si duminica. Un zbor pana in Tel Aviv dureaza 2 ore si 50 minute. In pretul biletelor de avion sunt incluse taxele de aeroport si un bagaj de mana de cel mult 10 kg. Pentru bagajul de cala si o gustare la bord, pasagerii trebuie sa achite taxe suplimentare.

Turistii romani nu au nevoie de viza de intrare in Israel pentru o perioada de sedere de cel mult 90 de zile, insa este necesar sa detina un pasaport care sa fie valabil cel putin de la data prevazuta pentru intrarea in tara.

Aflat in Orientul Mijlociu, Israel este o destinatie pentru turistii interesati de pelerinaj, insa Tel Aviv este promovat ca un oras modern cu viata de noapte si o destinatie de business activa, cu plaje la Marea Mediterana, unde temperaturile se mentin ridicate si in timpul iernii. Odata ce ajungeti in Israel, pe langa Tel Aviv, merita sa vizitati Ierusalim, Nazaret, Muntele Tabor, Haifa, Eilat si plajele de la Marea Moarta.

In 2016, Blue Air a investit in flota, iar incepand cu aceasta vara opereaza 26 de aeronave, fata de 15 avioane in primele 6 luni din 2015. Din totalul de 26 aeronave, 17 au interiorul modernizat, restul urmand sa intre intr-un proces de modernizare in urmatoarea perioada. Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro.

Numarul de angajati a crescut la 1009, de la 676 anul trecut. In prezent, din totalul de angajati, 91,6% sunt romani si 8,4% sunt straini.

Pe piata din Romania, Blue Air concureaza cu Ryanair si Wizz Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri