22 Septembrie 2016

Gheorghe Fodoreanu, Invitation Romania Travel la WALL-STREET 360: De ce Romania trebuie sa iasa in lume cu turismul tematic



Fie ca este vorba de evenimente, circuite ale oraselor, urcari pe munte, alpinism, plimbari cu bicicleta sau alte activitati turistice, Romania poate castiga mai multi turisti straini daca mizeaza pe turism tematic si, astfel, crearea de pachete tematice atractive, sustine Gheorghe Fodoreanu, presedintele Invitation Romania Travel - agentie specializata exclusiv in aducerea de turisti straini.

"Tara noastra este atat de generoasa in tot ceea ce se poate face. O sa radeti.. am avut un grup de turisti straini, cred ca acum doi ani, care a vizitat toate orasele in care exista tramvaie. Nici eu nu mai stiam in ce orase sunt tramvaie, dar ei stiau si ne-au spus ca vor sa mearga de la Braila, la Botosani, Iasi, Arad, Bucuresti. Nu va mai spun ca avem grupuri de japonezi care vin sa invete sa gateasca sarmale", spune presedintele agentiei Invitation Romania Travel la WALL-STREET 360.

Urmariti in continuare emisiunea pentru a afla cum trebuie Romania sa ramana competitiva fata de Bulgaria, Ungaria si Serbia.



Citeste si