Blue Air deschide o noua baza aeriana si lanseaza un nou zbor de la 30 euro/sens

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, deschide o noua baza aeriana, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, prin alocarea unei aeronave Boeing 737-800, cu o capacitate de 189 locuri.

Blue Air si-a inceput operarea pe Aeroportul din Cluj-Napoca in data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor catre Bucuresti, Liverpool si Dublin. Mai mult, compania a introdus un zbor triangular intre Cluj-Napoca – Timisoara – Iasi la data de 1 octombrie 2016.

Pana la sfarsitul anului, mai exact incepand cu 16 decembrie, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham, al doilea oras ca marime din Regatul Unit. Un zbor Cluj-Birmingham costa de la 30 euro/sens.

Odata cu deschiderea sezonului de vara 2017, Blue Air isi extinde prezenta in Transilvania prin alocarea celei de-a doua aeronave 737-800, adaugand patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj catre Londra Luton (26 martie), Larnaca (9 aprilie), Nisa (10 aprilie) si Hamburg (3 iunie). Din 15 iunie 2017, un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Marii Negre, mai exact de Constanta.

Pe piata din Romania, Blue Air concureaza cu Ryanair si Wizz Air.

Citeste si:
Blue Air lansează un nou zbor din România
Blue Air lansează un nou zbor...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri