McGinley Aviation recruteaza cadeti in Romania

McGinley Aviation, companie britanica de recrutari in domeniul aviatiei, va sustine pe 9 noiembrie la Bucuresti un program de formare a cadetilor (Cadet Training Program) pentru Ryanair.

Actiunea vine in sprijinul campaniei de recrutare desfasurate de Ryanair de completare a extinderii flotei pentru urmatorii ani.

Andy O’Shea, head of training Ryanair, impreuna cu Angelo Currao, pilot recruitment officer, vor prezenta detaliile programului de formare, miercuri, 9 noiembrie, intre orele 9.30-14.00, la Angelo by Vienna House Hotel Bucharest, Calea Bucurestilor 283, Otopeni.

McGinley Aviation va fi prezent pentru a discuta despre procesul de aplicatie, dar si detalii legate de criteriile de aplicare.

Ryanair transporta peste 119 milioane de pasageri pe an pe mai mult de 1.800 de zboruri zilnice de pe cele 84 de baze, conectand 200 de destinatii din 33 de tari cu o flota de 350 de aeronave noi Boeing 737 si cu o comanda pentru alte 315 aeronave noi Boeing 737.

Citeste si:
Accident aviatic în Ucraina: 26 de militari și-au pierdut viața
Accident aviatic în Ucraina:...

Sursa foto: PHOTOCREO Michal Bednarek/ Shutterstock
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri