Cel mai scurt zbor international din lume dureaza doar opt minute si are loc pe o distanta de 20 km intre Elvetia si Germania. Iata, asadar, de ce companie este operat, intre ce orase are loc zborul si cat costa o calatorie.

Compania aeriana de linie austriaca People’s Viennaline a introdus la inceputul lunii noiembrie un zbor de 8 minute cu care a batut recordul precendent detinut de un zbor de 10 minute intre Viena si Bratislava (Slovacia), potrivit Travel and Leisure.

Acum, cel mai scurt zbor comercial din lume are loc intre orasele St. Gallen-Altenrhein (Elvetia) si Friedrichshafen (Germania), pe o distanta de 20 km. Cursa aeriana are loc de doua ori pe zi in ambele directii si costa 40 euro pe o singura calatorie.

Zborul intre cele doua destinatii are loc pe deasupra lacului Constance si este o optiune buna atat pentru turisti, cat si pentru muncitorii care fac naveta de o parte si de alta a lacului. Alte optiuni de transport intre cele doua orase sunt calatoria cu masina timp de o ora si calatoria de doua ore cu trenul.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri