Patru zboruri ale companiei Blue Air au intarzieri, sambata dimineata, din cauza cetii dense de pe Aeroportul International Cluj, reprezentantii institutiei spunand ca in aproximativ o ora situatia s-ar putea remedia.

Cursele companiei Blue Air pe ruta Bucuresti - Cluj si Iasi - Cluj au intarzieri, din cauza cetii care nu permite aterizarea avioanelor pe Aeroportul International Cluj. Cursa de la Iasi este in prezent in asteptare la Timisoara, potrivit News.ro. De asemenea, cursa spre Timisoara are o intarziere de aproximativ o ora, iar zborul cu destinatia Liverpool a fost amanat, decolarea fiind programata initial pentru ora 10.00.

Reprezentantii aeroportului clujean spun ca in aproximativ o ora situatia s-ar putea remedia. La ora transmiterii acesti stiri, vizibilitatea in zona pistei este mai mica de 300 de metri.

”Zborul de la Iasi asteapta la Timisoara. Consideram ca in aproximativ o ora vor fi conditii bune pentru zbor. Se produce imersiune termica si fiind mai cald in localitatea vecina, tot timpul aici se produce ceata. Cu cresterea temperaturii de afara, ceata va disparea”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului International Cluj.

In 2016, de pe Aeroportul International Cluj se opereaza zboruri spre 37 de destinatii si noua curse charter.

Citeste si:
TOP oferte de vacanta in strainatate in luna ianuarie
Vacantele exotice, in topul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Un nou aeroport in Romania, functional de la finalul anului 2020
Setari Cookie-uri