Athenee Palace Hilton deschide un patinoar in cadrul hotelului

Athenee Palace Hilton Bucuresti deschide primul patinoar instalat in cadrul unui hotel, disponibil atat pentru turistii cazati, cat si pentru publicul larg.

Patinoarul are o suprafata de 72 mp si este deschis de luni pana vineri intre orele 13.00 si 16.00 si sambata intre 12.00 si 18.00, pana la sfarsitul lunii decembrie. Intrarea costa 15 lei pentru persoanele care nu sunt cazate in hotel, pret care include inchirierea patinelor. Oaspetii cazati in hotel vor putea folosi echipamentele si patinoarul fara niciun cost.

In timpul saptamanii, dupa ora 17.00, patinoarul va fi disponibil pentru rezervari de grupuri si petreceri. In zilele de duminica accesul pe patinoar este disponibil numai pentru participantii la brunch-ul duminical ce are loc saptamanal intre 12.30 si 16.30.

Athenee Palace Hilton (5 stele) din Bucuresti a fost desemnat cel mai bun hotel din Romania, la editia din acest an a premiilor World Travel Awards, cunoscute ca Oscarurile industriei turistice.

Citeste si:
Dragnea, victima perpetua
Dragnea, victima perpetua

Construit in 1914, hotelul Athenee Palace Hilton are 272 de camere si apartamente, 13 sali de conferinta, un club de sanatate si fitness, doua restaurante, terasa si bar. Tariful pentru o noapte de cazare in hotelul aflat in centrul Bucurestiului incepe de la 760 lei/camera twin, respectiv 890 lei (camera dubla) si 1.000-2.600 lei pentru apartamente (in functie de marime), potrivit unei simulari facute pe site-ul hotelului.

In prezent, hotelul Athenee Palace Hilton face parte din compania Ana Hotels, fondata de omul de afaceri George Copos. In iunie, compania a anuntat ca, in 2017, va incepe renovarea camerelor hotelului Hilton, dar si constructia unui corp nou de hotel cu 70 de camere, in spatele unitatii de cazare, investitie care se ridica la 20 milioane de euro.

Ana Hotels a devenit, in 2015, cea mai mare companie de ospitalitate din Romania dupa cifra de afaceri de 28,3 milioane euro si un profit net de 2,9 milioane euro.

Citeste si:
Seful arhitectilor catre Firea: Primaritele trec, Bucurestiul ramane
Seful arhitectilor catre...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri