Wizz Air lanseaza sase noi rute catre cinci tari de la 39 lei pe zbor si aloca o noua aeronava flotei din Cluj-Napoca din martie 2017 - investitie de 98 milioane de euro.

Cele sase noi rute vor fi operate de pe aeroportul din Cluj catre:

Destinatia Zile de plecare Zbor operat din Preturi de la
Frankfurt Hahn (Germania) marti, sambata deja lansat 39 lei
Stockholm (Suedia) luni, vineri 27 martie 2017 69 lei
Bratislava (Slovacia) luni, vineri 10 martie 2017 99 lei
Baden - Baden (Germania) miercuri, duminica deja lansat 99 lei
Larnaca (Cipru) marti, joi, sambata 28 martie 2017 99 lei
Malta miercuri, duminica 26 martie 2017 99 lei

Impreuna cu noile rute lansate, Wizz Air mai anunta o crestere a frecventei pe cele mai populare zboruri din Cluj-Napoca spre Basel, Barcelona, Nuremberg, Milano Bergamo, Dortmund si Londra Luton.

In Romania, compania Wizz Air va creste flota la 20 de aeronave in tara pana la sfarsitul anului 2016 si va opera de pe 9 aeroporturi. Wizz Air are, in prezent, 118 rute din Romania catre 16 tari.

Potrivit reprezentantilor companiei, Wizz Air are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

In Romania, Wizz Air concureaza direct cu Blue Air si Ryanair.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri