6 Februarie 2017

Eugen Davidoiu este noul director general al Tarom



Consiliul de Administratie al companiei aeriene de stat Tarom are incepand din februarie un nou director general al companiei, pe Eugen Davidoiu, care a condus mai multe companii din domeniul energiei.

"Astazi, 02.02.2017, Consiliul de Administratie al Companiei TAROM a hotarat numirea lui Eugen Davidoiu in functia de Director General al companiei, dupa ce mandatul directorului general interimar Dan Plaveti s-a incheiat de drept", informeaza Tarom.

Noul manager il inlocuieste pe Dan Iulius Plaveti, caruia i-a expirat mandatul.

Eugen Davidoiu are 49 de ani si o vasta experienta manageriala, dupa ce a detinut functii de conducere in mai multe companii nationale, printre care „Electrica Serv” si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia.

Noul director Tarom este de formatie inginer si a absolvit Masterul de Stiinte Administrative al Universitatii Bucuresti, dar si Institutul Diplomatic Roman, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Anul trecut, Tarom a transportat 2,41 milioane de pasageri, fiind pe locul 3, dupa Wizz Air (5,5 mil. pasageri) si Blue Air (3,59 mil. pasageri).



Citeste si