Ryanair pune in vanzare bilete ieftine de avion din Oradea catre Barcelona si Milano

Ryanair pune in vanzare bilete la preturi de la 15 euro pentru calatorii din Oradea catre Barcelona si Milano in aprilie si mai 2017, disponibile pe site-ul companiei pana la miezul noptii, luni, 27 februarie.

Ryanair a lansat pe 23 februarie o noua ruta de iarna din Oradea catre Londra Stansted, cu o frecventa de trei zboruri saptamanale, incepand din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi lansat in curand.

“Pentru a sarbatori noua noastra ruta din Oradea catre Londra Stansted, scoatem la vanzare locuri la tarif promotional, din Oradea, catre Barcelona si Milano, de la doar 14.99 euro pentru calatorii in aprilie si mai, si care sunt acum disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, Luni, 27 februarie”, a declarat Denis Barabas, sales & marketing executive Romania & CEE, Ryanair.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.

Citeste si:
Ryanair a comandat 75 de avioane 737 MAX
Ryanair a comandat 75 de...

Sursa foto: eska2005/Shutterstock.com

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri