Ryanair pune in vanzare bilete la preturi de la 15 euro pentru calatorii din Oradea catre Barcelona si Milano in aprilie si mai 2017, disponibile pe site-ul companiei pana la miezul noptii, luni, 27 februarie.

Ryanair a lansat pe 23 februarie o noua ruta de iarna din Oradea catre Londra Stansted, cu o frecventa de trei zboruri saptamanale, incepand din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care va fi lansat in curand.

“Pentru a sarbatori noua noastra ruta din Oradea catre Londra Stansted, scoatem la vanzare locuri la tarif promotional, din Oradea, catre Barcelona si Milano, de la doar 14.99 euro pentru calatorii in aprilie si mai, si care sunt acum disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, Luni, 27 februarie”, a declarat Denis Barabas, sales & marketing executive Romania & CEE, Ryanair.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.

Pe piata locala, Ryanair concureaza cu Wizz Air si Blue Air.

Citeste si:
Zbor intarziat sau anulat? Pasi pentru obtinerea despagubirilor
Zbor intarziat sau anulat?...

Sursa foto: eska2005/Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Blue Air si Wizz Air reduc preturile cu 15-20% pentru o zi
Setari Cookie-uri