Unicat in Romania, tiroliana va avea doua posturi de plecare simultan. Astfel, amatorii de sporturi extreme vor avea posibilitatea sa parcurga de cat mai multe ori distanta dintre cele doua platforme, scrie News.ro.

Plecarea se va face de la o inaltime de 12 metri, iar viteza de coborare va ajunge pana la 65 de km pe ora. Cat priveste programul de functionare, zilnic, intre orele 12.00 si 21.00, persoanele cu varste cuprinse intre 14 si 65 de ani, fara probleme majore de sanatate, pot veni sa exploreze traseul.

La punctele de plecare si de sosire va exista personal calificat care va oferi suport celor interesati, iar echipamentele de protectie respecta cele mai inalte stardarde europene de fabricatie si folosire.

In acelasi parc, va fi amplasata, incepand de saptamana viitoare, cea mai noua roata panoramica din Romania, animata de 25 de mii de beculete si cu o inaltime de peste 30 de metri.

Totodata, in Oraselul Copiilor vor fi montate noi aparate de joaca, printre care un labirint al oglinzilor si doua roller coastere de ultima generatie, dintre care unul pe apa.

Sursa foto: Ammit Jack/Shutterstock.com