17 Mai 2017

Vola.ro ofera 10 ani de vacante cu ocazia aniversarii unui deceniu de existenta



Cu ocazia aniversarii unui deceniu de existenta Vola.ro lanseaza campania „Vola 10 ani”. Prin intermediul acestei campanii promotionale, agentia ofera clientilor numeroase premii garantate pentru fiecare calatorie cumparata, inclusiv sansa de a primi 10 ani de vacante.

Campania ”Vola 10 Ani” se desfasoara in perioada 15 mai – 30 iunie 2017 si este deschisa tuturor clientilor Vola.ro. La campanie se inscrie automat orice persoana care va efectua o achizitie de pe Vola.ro, fie ca sunt bilete de avion, city break-uri, vacante sau pachete Local Escapes.

Premiile sunt oferite de 8 parteneri diferiti, iar premiul cel mare consta in 10 ani de vacante din partea Vola.ro si include 10 vouchere a cate 1.000 euro fiecare. Fiecare voucher va fi emis anual si va putea fi utilizat pentru orice achizitie de pe site (bilete de avion, city break-uri, vacante sau pachete Local Escapes). Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Vola.ro este una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania, alaturi de Paravion, Fly-go.ro, Tripsta si eSky.



Citeste si