O aeronava Tarom care circula de la Frankfurt la Bucuresti a aterizat la Timisoara dupa aprinderea unui senzor

Pilotii unei aeronave Boeing 737 a companiei Tarom care circula de la Frankfurt la Bucuresti au solicitat, vineri seara, sa aterizeze pe Aeroportul din Timisoara, dupa ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins. Cei 91 de pasageri ai aeronavei sunt in siguranta, iar dupa ce va fi verificat avionul isi va continua drumul.

Pilotii unei aeronave Boeing 737 a companiei Tarom care circula de la Frankfurt la Bucuresti au solicitat, vineri seara, sa aterizeze pe Aeroportul din Timisoara, dupa ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins. Cei 82 de pasageri ai aeronavei sunt in siguranta, iar dupa ce va fi verificat avionul isi va continua drumul, spun reprezentantii companiei, potrivit News.ro.

Vineri seara, in jurul orei 21.00, pilotii unei aeronave Boeing 737 care circula de la Frankfurt la Bucuresti au cerut sa aterizeze la Timisoara dupa ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins. Avionul a aterizat la Timisoara, iar cei 82 de pasageri aflati la bord sunt in siguranta, sustin reprezentanti ai Aeroportului din Timisoara.

Reprezentantii aeroportului mai spun ca pilotii au cerut aterizarea la Timisoara pentru ca au vrut sa se asigure ca pasagerii sunt in siguranta, acestia precizand ca nu este vorba despre o aterizare de urgenta. Aceleasi surse au informat ca pe durata verificarilor nu a fost necesara coborarea pasagerilor din avion. Potrivit surselor citate, dupa ce va fi verificata, aeronava isi va continua drumul spre Capitala.

Potrivit unei informari postate ulterior pe site-ul companiei Tarom, cursa TAROM ROT 306 Frankfurt- Bucuresti din 26 mai 2017, care a decolat de pe Aeroportul din Frankfurt la ora 19:29, avand la bord 82 de pasageri, a aterizat pe Aeroportul din Timisoara din cauza unei semnalari a unui sensor de la bordul aeronavei B 737-700, care a antrenat executarea procedurii de aterizare pe primul aeroport.

Citeste si:
TAROM a demarat procedurile de restructurare a personalului
TAROM a demarat procedurile...

Aeronava a aterizat in conditii normale si in sigurantã la Timisoara la ora 21:20, iar in prezent au loc verificari tehnice.

Sursa foto: Photosebia / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri