Lufthansa lanseaza zboruri directe intre Frankfurt si orasele Cluj si Timisoara

Lufthansa lanseaza pe 29 octombrie pentru prima data zboruri din Cluj si Timisoara catre Frankfurt, pasagerii avand astfel acces la 174 conexiuni din 71 de tari, la un pret de la 149 euro pentru un zbor dus-intors.

Aceste noi zboruri Lufthansa vor avea orar zilnic si vor fi operate cu o aeronava Embraer 190 care le ofera pasagerilor 100 de locuri atat la clasa Business, cat si la clasa Economy.

“In acest an, Lufthansa creste numarul de conexiuni cu Germania la 7 rute si aniverseaza, pe 25 august, 50 de ani de succes in Romania. Timisoara si Cluj-Napoca vor fi conectate direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orase avand astfel acces la peste 200 de destinatii din toata lumea si putandu-se bucura de o noua experienta de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 si A350, precum si Boeing 747-8”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales Romania in cadrul Lufthansa Group.

Prin intermediul acestor 28 de noi zboruri saptamanale, Lufthansa Group isi consolideaza pozitia de leader in Romania, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines si SWISS ajungand astfel la 164 de decolari directe saptamanal catre hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena si Zurich.

Durata zborului Timisoara-Frankfurt este de 2 ore, distanta de 1.060 km, iar Cluj-Frankfurt in jur de 2 ore, distanta este de 1.170 km.

Citeste si:
Lufthansa ar putea vinde zboruri de 9 euro doar pentru a-și păstra...
Lufthansa ar putea vinde...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri