Hotelul The Mansion din Bucuresti este primul hotel din tara care le ofera gratuit clientilor telefoane cu net si minute nelimitate. Tendinta incepe sa ia amploare la nivel mondial.

Dispozitivul este un smartphone cu sistem de operare Android, denumit Handy si produs de doua companii - una din Hong Kong si una din Olanda in mod special pentru industria hoteliera.

Handy a aparut la nivel mondial in 2016 si a inceput sa ia amploare, fapt pentru care a ajuns si in Romania. Smartphone-ul poate fi folosit si in afara hotelului de catre clientii care ajung la The Mansion. Pe langa net si apeluri gratuite in tara si strainatate, turistii gasesc pe smartphone-ul Handy informatii despre destinatia in care se afla si ce pot face in Bucuresti, de exemplu, si inclusiv pot comunica cu reprezentantii hotelului.

Hotelul The Mansion are 19 telefoane Handy, cate unul pe camera, si vor fi oferite din 15 iunie, de cand practic este scos Roamingul la nivelul Europei.

The Mansion este un hotel boutique de 4 stele aflat in Centrul Vechi din Capitala, deschis in august 2016 de doi antreprenori romani. Unitatea de cazare are 19 camere fiecare cu cate un design diferit, inspirat din diverse tari, o sala de conferinta si un restaurant. O noapte de cazare porneste de la 100 euro si ajunge la 140 euro/camera.

Sursa foto: The Mansion Hotel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri