3 Iulie 2017

Hotel din Mamaia, amendat cu 5.000 de lei de Protectia Consumatorilor, pentru neregulile gasite intr-o camera



Un hotel de doua stele din statiunea Mamaia a fost amendat cu 5.000 de lei de comisarii de la Protectia Consumatorilor, dupa ce un turist a sesizat mai multe nereguli intr-una dintre camerele unitatii de cazare, respectiv saltele murdare si care miroseau a mucegai si sertarul de la o noptiera rupt. Camera a fost inchisa pana la remedierea problemelor.

Potrivit reprezentantilor de la Protectia Consumatorilor, un barbat a sesizat Comandamentul Litoral 2017 despre conditiile de cazare dintr-o camera de la Hotelul Unirea din statiunea Mamaia, informeaza News.ro.

Comisarii au mers la unitatea de cazare si au verificat conditiile din camera 316, unde se reclamasera nereguli. Echipele de control au descoperit ca saltelele aveau pete vechi si miroseau a mucegai, sertarul de la o noptiera era rupt, iar programele difuzate la televizor nu putea fi vizionate clar.

Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au amendat cu 5.000 de lei hotelul si au inchis camera 316 pana la remedierea problemelor.

De asemenea, ei urmeaza sa sesizese Ministerul Turismului despre neregulile gasite la acest hotel.

Hotelul Unirea are doua stele si este situat in zona centrala a statiunii Mamaia.



Citeste si