O cursa Ryanair s-a intors pe aeroportul Henri Coanda din cauza unei erori

O cursa Ryanair care decolase, marti dimineata, de pe aeroportul Henri Coanda din Bucurest cu destinatia Milano, s-a intors pe aeroport dupa aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord.

Nu se stie inca ora la care avionul isi va relua zborul catre Milano, au declarat pentru News.ro, surse din aviatie.

”Avionul a decolat in jurul orei 10.00. Din cauza unei erori aparute la unul dintre monitoarele de bord, avionul s-a intors dupa aproape 30 de minute de zbor. Nu se stie ora la care isi va relua zborul”, au declarat sursele respective.

Reactia oficiala a Ryanair

Acest zbor de la Bucuresti catre Milano Bergamo (1 august) s-a intors la Bucuresti, la scurt timp dupa decolare, datorita unei probleme tehnice minore. Aeronava a aterizat in conditii normale, clientii au fost debarcati si li s-au oferit vouchere pentru mancare si bauturi racoritoare. Tehnicienii Ryanair inspecteaza aeronava si lucreaza la remedierea defectiunii. Odata ce aceasta va fi autorizata pentru serviciu, va decola in aceasta seara catre Milano Bergamo. Ryanair isi prezinta scuze sincere tuturor clientilor afectati de aceasta intarziere.
Potrivit datelor publicate pe site-ul aeroportului Henri Coanda, zborul Ryanair, cu indicativul FR3993, a decolat la ora 10.00 si a aterizat apoi, tot pe Henri Coanda, la ora 10.28.

Citeste si:
Ryanair a comandat 75 de avioane 737 MAX
Ryanair a comandat 75 de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri