Promotia de Black Friday la Ryanair: Reduceri la peste 500.000 de bilete

Ryanair a lansat, luni, promotia saptamanala de “Vinerea Neagra”, oferindu-le clientilor 7 zile de oferte, disponibile doar pe pagina web Ryanair.com.

Ziua de luni debuteaza cu o vanzare promotionala masiva de Craciun, cu pana la 15% reducere pentru 500.000 de locuri pentru calatorii in decembrie, locuri care pot fi rezervate pana luni la ora 24:00.

In plus, la ofertele saptamanale de “Vinerea Neagra”, Ryanair ofera 20% reducere la toate bagajele inregistrate.

"Pe Ryanair.com, avem 7 zile de oferte incredibile, oferindu-le clientilor cele mai mici tarife din Europa, cu economii si mai mari.
Taiem pana la 15% pentru 500,000 de locuri, pentru calatorii in decembrie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervari pana astazi, la miezul noptii. Clientii trebuie sa acceseze Ryanair.com pentru a-si asigura un chilipir, dar sa se astepte in continuare la economii si mai mari in fiecare zi din aceasta saptamana. Ca parte a promotiei noastre de ‘Vinerea Neagra’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele inregistrate achizitionate in aceasta saptamana, asigurandu-le clientilor economii si mai insemnate", a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Citeste si:
Cat au cumparat ungurii si bulgarii din Romania de Black Friday
Cat au cumparat ungurii si...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...
Sursa foto:

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri