Turoperatorul Cocktail Holidays a inregistrat un volum de vanzari de peste 18 milioane de euro in 2017, cu 10% mai mult fata de 2016. Pentru anul acesta, turoperatorul estimeaza o crestere cu 15% a vanzarilor.

La implinirea a 25 de ani de activitate in turism, turoperatorul Cocktail Holidays isi propune sa consolideze operarea pe charter in destinatiile Sharm el Sheikh si Tenerife si sa dezvolte turismul individual.

“Anul trecut am reluat o destinatie foarte draga turistilor nostri, Sharm El Sheikh, pentru care am oferit vacante cu zbor de tip charter in primavara, dar si in perioada sarbatorilor de iarna. Tenerife, pe care am operat cu ultimul avion intrat in flota TAROM, principalul nostru partener de chartere, a avut un grad de ocupare de 98%. Au fost destinatiile noastre vedeta”, declara Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Compania isi diversifica oferta de circuite in 2018, oferind programe de cel putin opt zile in SUA, Iordania, Brazilia, Singapore si Iordania, cu tarifele de la 850 de euro/persoana. In acelasi timp dezvolta segmentul de turism individual prin vanzarea de cazari celor care prefera sa calatoreasca pe cont propriu. Turoperatorul are in oferta hoteluri in 17 tari din Europa, Asia, Africa si America in care organizeaza si vacante pe zbor de tip charter ori circuite. Preturile pentru o noapte de cazare incep de la 18 euro/persoana la un hotel de 3 stele, in regim self-catering.

Cererea de cazari s-a dublat in 2017, fata de anul anterior, si se estimeaza ca in 2018 va reprezenta 20% din vanzarile turoperatorului.

Pentru noi, 2018 este un an important, in care marcam 25 de ani de activitate. Cocktail Holidays inseamna acum 40 de consultanti, cu o experienta medie de 16 ani per angajat, 2.000 de agentii revanzatoare colaboratoare si peste un milion de turisti care ne-au ales pentru serviciile oferite

Dan Goicea

Pentru al treilea an consecutiv, Cocktail Holidays ofera in lunile mai si septembrie vacante cu zbor charter in Muntenegru, cel mai sudic fiord al Europei si unicul din Balcani. De altfel, acestea sunt si cele mai rezervate destinatii in perioada de Early Booking, care se incheie pe 31 martie si in care reducerile oferite de partenerii hotelieri ai turoperatorului ajung la 50%.

Cele mai solicitate destinatii operate cu zboruri charter din oferta Cocktail Holidays au fost Sharm El Sheikh (Egipt), Tenerife (Spania) si insulele Zakynthos si Creta-Chania (Grecia), numarul turistilor deserviti crescand cu 10% anul trecut. Pentru vacantele lor, cel mai des au ales hotelurile de patru si cinci stele, hotelurile noi, ori pe cele cu multe facilitati SPA sau all inclusive. Pentru un sejur de sapte nopti in Grecia au platit in medie 470 de euro/persoana, pentru a se relaxa in Turcia, 530 de euro/persoana, iar pentru Spania, 610 euro/persoana.

Sursa foto: Shutterstock/ Graficam Ahmed Saeed

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri