Tarom vinde bilete la 99 euro dus-intors timp de 5 zile

Tarom anunta o promotie la bilete de avion, in perioada 29 ianuarie - 2 februarie, cu preturi de 99 euro pentru calatorii dus-intors. Tarifele sunt cu toate taxele incluse.

Oferta este valabila pentru calatoriile pe cursele operate de TAROM in perioada 14 Februarie – 1 Aprilie, respectiv 16 Aprilie-15 Iunie 2018 (data ultimului retur). Aceasta este supusa unor termene si conditii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Toti pasagerii beneficiaza gratuit de transport al bagajului de cala , catering la bord, respectiv check-in. Biletele sunt disponibile pentru vanzare atat pe site-ul, cat si prin agentiile proprii si cele autorizate din tara si de peste hotare.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).­

Citeste si:
Ministrul Transporturilor promite că TAROM va fi salvată de la...
Ministrul Transporturilor...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: StudioPortoSabbia / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri