MementoBus a lansat serviciul ShuttleBus, alternativa la taxiurile de pe aeroport

Compania de transport MementoBus, care face parte din grupul Christian Tour, a lansat primul si singurul program regulat de ShuttleBus de pe Aeroportul International “Henri Coanda”.

Pasagerii care aterizeaza pe Aeroportul Otopeni pot fi transferati la hotelurile unde au cazare in Capitala sau la autogara Central Bus Station, de unde pot calatori cu autocarele MementoBus spre Brasov, Constanta, Sibiu, Craiova, Bacau, Cluj-Napoca, Galati si Tulcea. Peste 30.000 de turisti, romani si straini, vor apela la acest serviciu in primele sase luni de operare, estimeaza reprezentantii Christian Tour.

Agentia a dechis in Terminalul Sosiri al Aeroportului Otopeni un birou, pentru turistii care vor sa beneficieze de transferuri. “Atunci cand am luat decizia de a deschide acest birou si de a oferi aceste servicii am tinut cont de numeroasele solicitari venite din partea turistilor, care doresc sa ajunga acasa in conditii foarte bune. Credem ca acest serviciu reprezinta alternativa mult-asteptata de pasageri la taxiurile de la aeroport”, a declarat Mircea Fartais, directorul Departamentului Transporturi din cadrul Christian Tour.

Pe langa serviciul de ShuttleBus, pasagerii pot solicita si transferuri private si de grup, asigurate de vehiculele din flota Memento Bus, catre Bucuresti si orasele mari ale tarii, precum si cazare oriunde in Romania prin intermediul platformei HelloRomania.eu, detinuta de Christian Tour.

Citeste si:
Strainii, atrasi de Romania. Din ce tari provin si ce destinatii aleg
Unul din cinci turisti care...

“Biroul din Aeroportul Otopeni functioneaza intocmai ca o agentie de turism. Pasagerii care coboara din avion si nu au o camera rezervata la un hotel din destinatia finala, fie ca e Bucuresti, Sibiu, Timisoara ori Constanta, sunt ajutati sa gaseasca cea mai buna varianta", a adaugat Mircea Fartais.

Biroul Christian Tour din Aeroportul Otopeni este deschis de luni pana duminica, intre orele 9.00-21.00.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri