23 Februarie 2018

Ryanair inchide baza din Timisoara. Rutele catre Bucuresti si Milano, operate cu aeronave externe



Ryanair a anuntat ca va inchide baza din Timisoara, cu o aeronava alocata, incepand cu 25 martie 2018. Doua rute catre Milano si Bucuresti din/catre Timisoara vor continua sa fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului Vara 2018. Toti clientii afectati vor fi notificati prin email si SMS, prezentandu-li-se optiunile disponibile – ramburs intreg sau transfer gratuit pe o ruta alternativa.

Decizia Ryanair de a-si inchide baza din Timisoara rezulta din performanta comerciala slaba, intr-un moment in care cererea pentru o aeronava Ryanair creste pe alte aeroporturi din Europa.

"Regretam inchiderea bazei noastre din Timisoara, cu o aeronava alocata, care se datoreaza perfomantei comerciale slabe. Doua rute catre Milano si Bucuresti vor continua sa fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toti clientii afectati vor fi notificati prin email sau SMS, si li se vor face cunoscute optiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o ruta alternativ", a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer.

Programul curent de iarna al Ryanair, care include cele sapte rute din Timisoara, va continua sa fie operat conform planificarii pana la inchiderea bazei pe 25 martie.



Citeste si