Premiera: FlixBus testeaza autocare electrice pe distante lungi

FlixBus este prima companie din lume care testeaza autocare electrice pe distante lungi. Autocarele electrice FlixBus vor incepe sa circule pe ruta Paris - Amiens si intre Hessa si Baden-Wurttemberg, Germania.

"Primul autocar electric pe distante lungi reprezinta un semnal pentru producatori sa aduca inovatii si sa dezvolte alternative la vehiculele bazate pe combustibili fosili. Mobilitatea sustenabila nu se refera doar la condusul autocarelor, dar si la aspecte sociale si legate de mediu", a declarat Andre Schwammlein, fondator si CEO al FlixBus.

Autocarul electic pentru distante lungi este unul dintre cele mai prietenoase cu mediul inconjurator mijloace de transport disponibile in prezent, datorita unei flote moderne si capacitatii mari de ocupare in fiecare vehicul. Persoanele care aleg autocarul in locul masinii pentru distante lungi isi reduc emisiile de carbon cu 80%.

Tendinta actuala este de a trece de la masinile personale la mijloace de transport in comun, precum autocarele. La FlixBus suntem mandri sa fim pionierii acestei schimbari de la dependenta de transportul bazat pe combustibili fosili prin oferirea celor mai prietenoase cu mediul inconjurator alternative din Europa

Andre Schwammlein

Citeste si:
FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie
FlixBus reia cursele cu...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Pentru a indeplini misiunea companiei de a oferi mobilitate verde si inteligenta, FlixMobility, care sta in spatele autocarelor verzi FlixBus, pregateste doua momente importante, cu lansarea FlixTrain, primul tren verde pe distante lungi, pe 23 martie in Germania, si cu lansarea FlixBus SUA, pentru inceput in Los Angeles, California, in vara lui 2018.

Sursa foto: flixbus.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri