Wizz Air lanseaza zboruri noi din Bucuresti si Cluj-Napoca

Compania Wizz Air a anuntat lansarea a doua rute noi din Bucuresti si Cluj - Napoca spre Atena

Zborurile spre Atena vor fi operate din Bucuresti in fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, duminica, iar intre 15 iunie si 15 septembrie, in varful sezonului de vara, zilnic. Din Cluj - Napoca spre Atena, zborurile Wizz Air sunt programate in fiecare miercuri si duminica.

Biletele incep de la 129 de lei din Bucuresti si 179 de lei din Cluj-Napoca.

Pasagerii din Romania au acum oportunitatea de a explora Atena si imprejurimile ei si de a calatori cu una dintre cele mai tinere flote din Europa. Suntem convinsi ca noua destinatie va fi mai mult decat apreciata de catre calatorii nostri dornici de a vizita unele dintre cele mai interesante destinatii pe care le ofera reteaua Wizz Air

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications

Citeste si:
Reduceri mari la zborurile Wizz Air
Reduceri mari la zborurile...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Wizz Air continua cresterea puternica si in 2018, iar anul acesta 8,9 milioane de locuri vor fi puse la vanzare pe rutele sale din tara, cu 17% mai mult decat anul trecut. Tot in 2018, din Romania au inceput sau vor incepe sa opereze 16 noi rute, iar alte trei noi aeronave se vor alatura flotei Wizz locale, ceea ce face ca numarul total de aparate de zbor sa ajunga la 25.

In prezent, reteaua Wizz din Romania este formata din 146 de rute spre 21 de tari, inclusiv zborul intern Bucuresti – Cluj -Napoca, iar preturile incep de la 39,99 de lei.

Expansiunea actuala a Wizz pana in vara lui 2018 reprezinta o investitie de peste 2 miliarde de dolari.

Citeste si:
Wizz Air lanseaza rute noi din Romania
Wizz Air lanseaza rute noi...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri