Adria Airways, cea mai mare companie aeriana din Slovenia, membru Star Alliance, a anuntat ca, incepand cu data de 27 martie 2018, va opera zboruri pe ruta Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti – Ljubljana Airport.

Pentru inceput, compania va avea doua curse pe saptamana, urmand ca, din data de 4 iunie 2018, sa aiba loc o suplimentare cu inca doua frecvente saptamanale.

„Ne bucuram sa ne aflam, pentru prima data, la Bucuresti si sa deschidem sezonul estival cu doua curse saptamanale; vom ajunge, ulterior, la o frecventa de patru. Bucuresti este una din cele mai importante destinatii pentru Adria Airways”, a declarat Christian Schneider, oficialul Adria Airways.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti opereaza in prezent 41 de companii aeriene, care transporta pasageri catre 152 de destinatii.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.

Citeste si:
Orarul de vara al aeroportului Otopeni cuprinde zboruri directe...
Orarul de vara al...

Sursa foto: By Tom Buysse / Shutterstock


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Setari Cookie-uri