Incepand cu luna aprilie, Mihaela Cucu a preluat functia de director medical al centrului Ana Aslan Health Spa, iar Silviu Mihalache a fost numit manager Food&Beverage, ambii in cadrul complexului hotelier detinut de grupul Ana Hotels la malul marii si deschis pentru sezonul 2018 incepand de luni, 16 aprilie.

Mihaela Cucu a detinut in ultimii patru ani pozitii de manager SPA, director medical sau coordonator in diferite centre SPA de pe litoral. Anterior acestei perioade, timp de doi ani a reprezentat sectia de recuperare medicala , fiind medic sef in cadrul Institutului National ANA ASLAN - Clinica III Otopeni.

Silviu Mihalache a detinut in ultimii trei ani functia de Manager F&B in cadrul hotelului Intercontinental din Bucuresti, anterior acestei perioade avand mai multe functii de coordonare si conducere in cadrul aceluiasi departament.

Ana Hotels Europa este un complex hotelier detinut de omul de afaceri Gheorghe Copos din anul 2001 si avand o istorie de 52 de ani pe piata ospitatalitatii romanesti de pe litoral. Hotelul se afla in statiunea Eforie Nord, opereaza 221 de camere, 7 sali de conferinte cu o capacitate de pana la 600 de persoane, restaurantul cu terasa Blue Dolphin, o gradina impresionanta si o piscina exterioara, precum si centrul de wellness si sanatate Ana Aslan Health Spa.

In completarea utilitatilor deja existente, grupul Ana Hotels anunta in premiera pentru Romania ca incepand cu iunie 2018 se va deschide publicului primul complex balneo in aer liber care va oferi proceduri de masaj, namol de Techirghiol, cazi pentru imbaiere, dusuri, hamace si o piscina de peste 136 mp cu apa sarata de Techirghiol.

ANA Hotels este prima companie romaneasca de ospitalitate din Romania dupa cifra de afaceri. Grupul mai detine, in Bucuresti, Athenee Palace Hilton si Crowne Plaza Bucharest Hotel, iar in Poiana Brasov hotelurile Sport si Bradul, clasificate la 4* si hotelul Poiana, clasificat la 3*. Grupul detine in portofoliu si trei centre wellness, Sport Welness Spa in Poiana Brasov, Ana Aslan Health Spa in Eforie Nord si Essenza – Pure Wellness din Bucuresti. In 2016, cifra de afaceri a companiei a urcat la 31,5 milioane euro, inregistrand o crestere de 9,6% fata de 2015, iar in 2017 a inregistrat o crestere totala de 4,5%.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri