Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a lansat programul "Litoralul pentru toti" prin care turistii care vor sa isi petreaca concediul la mare pot beneficia de pachete turistice la preturi mai mici decat in plin sezon estival. Programul a inceput pe 14 mai si se va incheia pe 14 iunie.

" "Litoralul pentru toti" este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Tarifele percepute in cadrul programului de catre hotelieri sunt neschimbate de cinci ani, desi costurile utilitatilor au suferit in toata aceasta perioada majorari de peste 60%, iar in unele cazuri, chiar s-au dublat", au transmis reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Programul "Litoralul pentru toti" este destinat turistilor care isi doresc o vacanta la malul marii la inceputul sezonului, pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute in lunile iulie si august. Tarifele practicate in programul special ‘’Litoralul pentru toti" sunt mai mici cu pana la 70% fata de cele din varf de sezon.

Aproximativ 15.000 de turisti sunt asteptati pe litoral, in perioada in care este activ programul.

Litoralul pentru toti: 36 de hoteluri, peste 2.000 de locuri disponibile

36 hoteluri din toate statiunile de pe litoral s-au inchis in program. Acestea au pus la dispozitie 2.200 de locuri in fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vandute prin agentiile de turism partenere si revanzatorii lor sau direct de catre hotel, tariful fiind acelasi, in functie de unitatea de cazare.

Tarifele negociate pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie (sejur 6 nopti/persoana) ajung la:

  • 205 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fara mic dejun
  • 235 lei / 6 N / pers. Hotel 2* fara mic dejun
  • 265 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fara mic dejun
  • 315 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun
  • 425 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun
  • 485 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun
  • 605 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

Tarifele negociate pentru statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche (sejur 6 nopti/persoana) ajung la:

  • 159 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fara mic dejun
  • 179 lei / 6 N / pers. Hotel 2* fara mic dejun
  • 199 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fara mic dejun
  • 269 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun
  • 329 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun
  • 379 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun
  • 469 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

Citeste si: Ministrul Turismului: Amenzi drastice pentru vanzarea voucherelor de vacanta

Sursa foto: ELEPHOTOS / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri