Pentru calatoria cu avionul a copiilor sub 2 ani, parintii au platit anul trecut, in medie, 40 euro. Copiii ce depasesc varsta de 2 ani vor ocupa un loc in avion si vor plati intre 80% si 100% din biletul de avion, in functie de politica companiei aeriene. Diferentele fata de pretul biletului de avion pentru adulti sunt minime.

"Daca acum 10 ani turistii calatoreau in city break-uri si explorau marile capitale europene, acum mare parte dintre ei calatoresc impreuna cu familia si chiar cu copiii, crescand noua generatie de calatori. Rolul nostru, in calitate de consultanti, este sa ii ajutam sa inteleaga cat de usor este sa calatoresti alaturi de copii, sa le dam toate informatiile de care au nevoie inca de la rezervare, astfel incat partea logistica a vacantei sa fie acoperita", a declarat Claudia Tocila, director de marketing Vola.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont