Singurul hotel de 5 stele plus din Romania se va deschide in septembrie 2018, in Capitala, iar manager va fi Razvan Pirjol, presedinte al Bucharest Tourism Board.

"Palatul Suter din centrul Bucurestiului, cel mai luxos boutique-hotel din Romania, construit la inceputul secolului al 19-lea ca resedinta a arhitectului elvetian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I si artizan al Parcului Carol, precum si al cartierului Grammont, are 17 camere si apartamente diferite", au transmis reprezentantii Palatului Suter, potrivit Agerpres.

Palatul Suter se va deschide pe data de 1 septembrie, hotelul urmand sa fie clasificat la 5 stele plus, fiind singurul din tara cu acest grad de confort. Cladirea a intrat in circuitul turistic in 2007, cand a fost lansata pe piata hoteliera sub numele de Carol Park Hotel, atragand in anii care au urmat clienti celebri care au ajuns in Capitala, printre care Beyonce, Nicholas Cage, Deep Purple si Enrique Iglesias.

Razvan Pirjo a declarat ca investitia a fost de "cateva milioane de euro". Despre recrutarea personalului, Pirjol a spus ca "aceasta este marea problema a Romaniei, dar nu numai, in turism. Am inceput un proces de recrutare si speram sa corespundem si noi cerintelor personalului calificat. Anul trecut a fost un an foarte bun pentru industria hoteliera din Romania si este normal ca si salariile personalului sa creasca. Credem ca trebuie sa platim pentru ceea ce ni se ofera. Nu putem face rabat la calitate".

Cladirea a fost cumparata in anul 2015 de catre o companie romaneasca, dupa ce in ultimii ani hotelul nu mai functiona. Noul actionar a renovat intre timp hotelul, rebranduindu-l cu numele sau initial, Palatul Suter.

Citeste si:
Japonia îşi redeschide destinaţiile turistice cu măsuri restrictive
Japonia îşi redeschide...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
FOTO REPORTAJ | Cum arată Centrul Vechi după redeschiderea teraselor
Setari Cookie-uri