Wizz Air a lansat zboruri catre o noua destinatie de vacanta, Marrakech, Maroc, disponibile din Polonia si Lituania.

Cu incepere din octombrie 2018, Wizz Air va oferi in sezonul de iarna doua noi servicii spre Marrakech din Varsovia, Polonia si Vilnius, Lituania. Noile zboruri, operate de doua ori pe saptamana, sunt singurele conexiuni directe.

Marrakech este unul dintre cele mai mari si populare orase din Maroc, aflat la poalele muntilor Atlas. Orasul este o destinatie de vacanta plina de culoare, cu peisaje frumoase, piete traditionale numite souks si bucatarie rafinata. Noua destinatie anuntata este al doilea oras marocan disponibil in reteaua extinsa Wizz, care ofera acum 142 de destinatii catre 44 de tari din intreaga Europa si dincolo de granitele ei.

"Pe masura ce continuam sa ne extindem, astazi suntem incantati sa anuntam inca o destinatie unica in reteaua Wizz. Oferim pentru prima data oportunitatea turistilor din Vilnius si Varsovia de a vizita popularul oras Marrakech. Preturile sunt disponibile de la 29,99 euro, creand oportunitati deosebite pentru clientii nostri de a descoperi bogata cultura a Marocului, cladiri spectaculoase si o bucatarie excelenta", a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

Wizz Air si-a inceput operatiunile din Maroc in 2017 din Agadir, iar acum ofera sapte rute spre Maroc din cinci orase din Ungaria, Lituania si Polonia.

"Suntem foarte incantati de dezvoltarea Wizz Air din Maroc. Impreuna am ajuns la o relatie remarcabila care ne-a ajutat sa conectam Agadir, apoi Marrakech, incepand din iarna viitoare cu cele mai importante capitale est-europene si ne propunem sa ajungem la mai multe piete cu Wizz Air. Prin acest parteneriat, multi vizitatori ajung sa experimenteze varietatea si experientele unice pe care le ofera Marocul. Incepand cu iarna 2018, cele 2 noi rute spre Marrakech, plus cele 5 din Agadir, vor oferi potentialilor pasageri Wizz Air posibilitati nebanuite de viata, cultura, natura, soare si plaja", a precizat Rachid Hamzaoui, Moroccan National Tourist Office CEO.

Citeste si: Aeroportul din Cluj-Napoca a reluat zborurile catre Viena, dupa o pauza de un an

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri