600 de manageri din turism si ospitalitate vor beneficia de formare profesionala

Pe fondul lipsei acute de personal calificat in industria turismului si a ospitalitatii din Romania, dar si a esecului unor planuri de business din industrie, Asociatia "Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor" Europroject, impreuna cu jucatori importanti din industrie, a lansat proiectul Hospitality Management Academy, finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020.

Hospitality Management Academy este primul proiect realizat cu finantare europeana care vine in sprijinul managerilor si antreprenorilor din industria turismului din Romania prin facilitarea formarii profesionale la cel mai inalt nivel.

Jucatorii importanti din industrie care vor oferi din know how-ul lor cursantilor inscrisi in proiect sunt Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines, Calin Ile, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, GM IBIS Continental Hotels, Razvan Pirjol, presedintele Skal International Bucharest si Bucharest Tourism Board, Razvan Andrei Nacea, Seytour, managing director, business coach&trainer si Micut Constantin, Senior Associate, Trend Hospitality.

"Fara o educatie solida nu vom putea sa oferim servicii de calitate in turism. E important sa ne transmitem know how-ul, sa strangem echipe, sa intelegem trendurile, sa intelegem ce inseamna sa punem clientul inaintea tuturor celorlalte preocupari ale noastre si acest curs va contribui ca aceste lucruri sa se intample", a declarat Dragos Anastasiu.

In perioada august 2018 - mai 2019 proiectul va organiza cursuri pentru 600 de profesionisti din turismul romanesc, va asigura mentorat si coaching pentru 200 de profesionisti din industrie, cursuri intensive pentru echipele de Resurse Umane, precum si networking si comunicare intre principalii stakeholderi din turism.

Citeste si:
IATA plănuiește apariția unei aplicații mobile care să ajute...
IATA plănuiește apariția unei...

In proiect sunt incluse cele mai turistice regiuni din tara: Litoralul, Delta Dunarii, Valea Prahovei, dar si judete cu potential: Alba Iulia, Valcea, Gorj, Mehedinti, Vrancea si altele.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri