Compania Ryanair lansat vineri, 31 august, o promotie de weekend, cu pana la 30 de euro reducere pentru zborurile dus-intors din intreaga retea europeana.

Campania de reducere a preturilor biletelor le permite clientilor sa-si rezerve vacante de toamna sau escapade de iarna la cele mai mici tarife. Promotia se aplica pentru calatoriile din perioada septembrie – ianuarie.

"In acest weekend am taiat tarifele cu pana la 30 de euro pentru zborurile dus-intors din intreaga retea europeana pentru calatorii in septembrie – ianuarie, asa ca nu a fost vreodata un timp mai bun pentru a va rezerva o vacanta de toamna sau o escapada de iarna", a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Campania se va incheia la miezul noptii, luni, 3 septembrie.

Ryanair modifica politica de bagaje

Ryanair nu va mai permite pasagerilor sa ia in avion genti mici, gratuit, urmand sa introduca de asemenea taxa pentru cele de 10 kg, incepand cu noiembrie.

Motivul pentru aceasta modificare este acela ca la incarcarea bagajelor de mici dimensiuni la cala se produc intarzieri. De asemenea, lockerele superioare nu sunt aproape niciodata folosite la capacitate maxima, clientii liniei aeriene adaptandu-si bagajele pentru a evita taxe suplimentare.

Taxa pentru bagajele de sub 10 kg, de cala, va fi de 8 lire, in Marea Britanie, urmand, cel mai probabil, sa fie aplicata si in Romania.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri