21 Septembrie 2018

Romania, parteneriat cu India in domeniul turismului



Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat un memorandum alaturi de ambasadorul Republicii India la Bucuresti, Thanglura Darlong, privind dezvoltarea cooperarii dintre cele doua state in domeniul turismului.

In baza parteneriatului dintre Romania si India, se va constitui un grup de lucru comun ce va avea intalniri periodice care vor viza schimbul de date de bune practici la nivelul celor doua institutii. Membrii grupului vor veni cu expertiza fiecarui stat in parte in ceea ce priveste organizarea si promovarea activitatii turistice din tarile partenere. Un alt obiectiv al memorandumului urmareste atragerea de investitii pentru dezvoltarea turismului romanesc.

"Romania este o destinatie competitiva la nivel european, cu o multitudine de resurse naturale si antropice care reprezinta atractii turistice importante pentru vizitatorii din India. Totodata, urmarim si oportunitatile de investitii, eventuale parteneriate romano-indiene pentru dezvoltarea diferitelor forme de turism, cum ar fi cel de sanatate, cultural sau de business", a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Romania reprezinta o destinatie de interes pentru turistii indieni, numarul acestora fiind in crestere in ultimii ani.



Citeste si