Strategia Filadelfia Turism pentru anul 2019 are in vedere cresterea continua a pietei si se bazeaza pe eficientizare si consolidarea echipei si a serviciilor oferite. Se doreste dezvoltarea echipei prin angajari atat in departamentul de vanzari, cat si productie: consultanti de turism, directori de agentii si agenti de tour operare. In acelasi timp, infrastructura tehnica se afla in continua expansiune prin integrarea unui numar cat mai mare de tour operatori in sistemul de cautare si rezervare pentru a facilita ofertarea si pentru a dispune online, in timp real, de o diversitate de produse care se adreseaza clientului direct. De asemenea, vor creste si sumele investite in garantii de hoteluri si vile, pentru cele mai cerute destinatii din Europa, precum Grecia si Spania. In acest context pentru anul 2019, se estimeaza o crestere de minim 40% fata de anul 2018.

Avand in vedere faptul ca destinatiile exotice sunt tot mai cautate de la an la an, pentru 2018, un success real l-au avut pachetele de vacanta Thailanda - Phuket cu zbor din Cluj-Napoca, lansate pentru prima data pe piata turismului din Romania de Filadelfia Turism. Astfel, si pachetele de toamna pentru aceasta destinatie s-au rezervat in proportie de 80%. Conform vanzarilor inregistrate, alte destinatii exotice foarte cerute pentru 2018 au fost: Republica Dominicana, Mexic, Maldive si Bali.

In topul celor mai vandute destinatii s-au aflat si: Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania (Costa Brava) si Egiptul.

Trendul pentru 2019, in materie de destinatii, va fi similar cu cel al anului curent, cererea pentru destinatiile exotice precum Thailanda si Maldive, fiind in crestere.

INS: Turistii straini au...
Citeste si: Turistii straini au cheltuit in Romania peste 5,2 MLD. lei in 2018

Ruefa Escape Travel a fost printre primele agentii de turism, care a adus pe piata romaneasca produsele principalilor tour operatori germani si continua sa fie in continuare unul dintre principalii furnizori pentru aceasta categorie de produse turistice. Ruefa Escape Travel a fost preluata de Filadelfia Group in 2016 si are 10 ani de experienta pe piata de turism.

Infiintata in 2016, Filadelfia Turism are peste 30 de agentii in Romania si este precursorul tour operatorului Filadelfia Go. Compania Filadelfia Turism ofera toata gama de produse turistice.

Sursa foto: Shutterstock.com