11 turoperatori din China au vizitat Romania, intr-o campanie de promovare turistica

11 turoperatori din China au participat la o vizita de informare in Romania. In cadrul acestui infotrip, organizat de Ministerul Turismului, reprezentantii agentiilor de turism au vizitat obiective din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Alba si Timisoara.

Vizita de documentare are loc in contextul anului UE-China si a fost realizata cu sprijinul European Travel Commission.

"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa introducem Romania pe lista de interes a unor importanti turoperatori chinezi. Sunt convins ca, odata intorsi la ei acasa, in Shanghai, Beijing si in alte centre importante din China, ei vor reusi sa contribuie la cresterea numarului de turisti chinezi in Romania. Au fost de-a dreptul incantati de muzeul Astra din Sibiu, de cetatea din Alba, de Peles, de Bran si de toate celelalte locuri minunate pe care le-au vizitat", a transmis de ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Reprezentantii agentiilor din China au vizitat Palatul Parlamentului din Capitala, muzeele Astra si Brukenthal din Sibiu, castelele Peles si Bran, cetatea Alba, centrul Brasovului si alte obiective reprezentantive.

Infotripul, organizat in perioada 21 – 25 octombrie, face parte dintr-o ampla campanie de crestere a notorietatii Romaniei ca destinatie turistica. Pe langa aceste vizite de documentare, Ministerul Turismului a organizat alte sase infotripuri la care au participat jurnalisti straini, in contextul promovarii Romaniei odata cu preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in primul semestru al anului 2019.

Citeste si:
Burcea, Paralela 45: Turismul ar trebui sa devina prioritate nationala
Alin Burcea, Paralela 45:...

Sursa foto: Muzeul Astra

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri