11 turoperatori din China au participat la o vizita de informare in Romania. In cadrul acestui infotrip, organizat de Ministerul Turismului, reprezentantii agentiilor de turism au vizitat obiective din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Alba si Timisoara.

Vizita de documentare are loc in contextul anului UE-China si a fost realizata cu sprijinul European Travel Commission.

"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa introducem Romania pe lista de interes a unor importanti turoperatori chinezi. Sunt convins ca, odata intorsi la ei acasa, in Shanghai, Beijing si in alte centre importante din China, ei vor reusi sa contribuie la cresterea numarului de turisti chinezi in Romania. Au fost de-a dreptul incantati de muzeul Astra din Sibiu, de cetatea din Alba, de Peles, de Bran si de toate celelalte locuri minunate pe care le-au vizitat", a transmis de ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Reprezentantii agentiilor din China au vizitat Palatul Parlamentului din Capitala, muzeele Astra si Brukenthal din Sibiu, castelele Peles si Bran, cetatea Alba, centrul Brasovului si alte obiective reprezentantive.

Infotripul, organizat in perioada 21 – 25 octombrie, face parte dintr-o ampla campanie de crestere a notorietatii Romaniei ca destinatie turistica. Pe langa aceste vizite de documentare, Ministerul Turismului a organizat alte sase infotripuri la care au participat jurnalisti straini, in contextul promovarii Romaniei odata cu preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, in primul semestru al anului 2019.

Sursa foto: Muzeul Astra

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri