Agentiile de turism si-au lansat pachetele turistice pentru Revelion 2019. Ofertele sunt pentru toate gusturile, toate buzunarele si adesea greu de refuzat. Tarifele incep de la 300 de euro/persoana si pot depasi 3.000 de euro/persoana.

Turistii care vor sa aiba parte de un Revelion 2019 mai special, insa nu vor sa calatoreasca prea departe de casa, pot alege una dintre ofertele agentiilor de turism pe Europa.

Oferta Revelion 2019 in Europa

Astfel, agentia de turism Christian Tour ofera o vacanta de Revelion la Venetia, cu preturi incepand de la 320 de euro/persoana. Oferta este pentru 6 nopti cu mic dejun inclus. Transportul se face cu autocarul din Bucuresti, iar plecarea este programata pentru 29 decembrie. Organizatorii au inclus in pachet si vizite in Gaz, Padova, venetia, Sirmione, Verona, Ljubljana, Zagreb, Belgrad. Pe toata durata vacantei, turistii vor fi insotiti de un ghid din partea agentiei.

Foto: Shutterstock.com

Tot aproape de casa, turoperatorul Christian Tour vinde un pachet turistic de Revelion in Atena, cu preturi care incep de la 365 de euro de persoana. Oferta include 5 nopti de cazare si mic dejun. Transportul se face cu autocarul, iar turistii vor avea ocazia sa viziteze Manastirea Rila, Meteora, Termopile, Atena, Cap Sounion, Canalul Corint, Epidaurus, Nafplio, Micene, Delphi, Sofia.

Foto: Shutterstock.com

Un pachet pentru un Revelion in Croatia incepe de la 340 de euro de persoana. Transportul se face cu autocarul, iar plecarea este programata pentru 28 decembrie, din Bucuresti. oferta include 6 nopti de cazare in hoteluri de 2 si 3 stele, mic dejun, vizitele si excursiile prevazute in program. Turistii vor avea ocazia sa viziteze Belgrad, Zagreb, Opatija, Venetia, Istria, Rijeka, Ljubljana, Budapesta.

Foto: Shutterstock.com

Vacante de Revelion 2019: Pachete turistice in Africa

Turistii care vor o altfel de experienta de Revelion, departe de capitalele europene, pot alege una din destinatiile din nordul Africii.

Pachetul pentru un Revelion in Tunisia (5 nopti), incepe de la 970 de euro de persoana, potrivit ofertelor lansate de agentia Paralela 45. Serviciile incluse sunt: transportul cu avionul Bucuresti-Tunis-Bucuresti, taxele de aeroport, cazarea, tururi de oras in Hammamet, Tozeur si Kairouan cu ghizi locali, supliment cina festiva in noaptea de Revelion.

Foto: Shutterstock.com

Marocul este, cu siguranta, o destinatie care ofera turistilor o experienta de vacanta inedita. De Revelion, un pachet in Maroc incepe de la 1.325 de euro. Oferta include 8 nopti de cazare la hoteluri de 4 stele, transport cu avionul Bucuresti-Casablanca-Bucuresti, cina de Revelion, tururi si vizite, transport local cu autocarul, ghid local si taxele de aeroport.

Foto: Shutterstock.com

Pretul unei vacante de Revelion in Egipt incepe de la 1.475 de euro. Oferta include 11 nopti de cazare si masa (3 nopti cu pensiune completa pe un vas de croaziera), vizita in Atena si Cairo, transport cu avionul Bucuresti-Cairo-Bucuresti, cina de Revelion, transport local, intrarile la obiectivele turistice, insotitor de grup.

Foto: Shutterstock.com

Vacante exotice de Revelion 2019

Turistii care vor sa petreaca Revelionul in destinatii exotice, au de ales dintr-o multime de oferte. In Indonezia (sejur plaja Bali), un pachet turistic incepe de la 1.930 de euro (11 zile, 9 nopti), potrivit ofertelor lansate de agentia de turism Eturia. Plecarea este programata pentru data de 29 decembrie. Serviciile includ: cazare si masa, taxele de aeroport, taxele de intrare la obiectivele turistice, ghid local, cina festiva de Revelion.

Foto: Shutterstock.com

O alta vacanta de Revelion, propusa de Eturia, este formata dintr-un circuit si un sejur la plaja in Thailanda. Tariful unui pachet turistic incepe de la 2.170 de euro (11 zile, 9 nopti). Oferta include: cazare si masa, cina festiva de Revelion, biletul de avion pentru zbor international Bucuresti - Bangkok, Phuket - Bucuresti, bilet de avion pentru zbor intern Bangkok - Phuket, taxele de aeroport, tururile si transferurile, taxele de intrare la obiectivele turistice, ghid local.

Foto: Shutterstock.com

Pentru o vacanta de neuitat in Seychelles, de Revelion, pretul unui pachet incepe de la 2.500 de euro de persoana (10 zile, 7 nopti). Oferta include cazare si masa, cina festiva de Revelion, taxele de aeroport, tururile si transferurile, asigurarea de calatorie.

Foto: Shutterstock.com

Statul insular Seychelles este un arhipelag constituit din circa 115 insule situate in Oceanul Indian si a fost descoperit de portughezi (Vasco da Gama in 1502 si Pedro Mascarenhas in 1505). Seychelles este pozitionat la nord de Mauritius si la est de Zanzibar.

Citeste si: Revelion 2019: Cele mai frumoase petreceri pe plaja sau in aer liber pentru noaptea de Anul Nou

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri