Touroperatorul Christian Tour a vandut vacante de peste 3 milioane de euro pe durata Targului de Turism al Romaniei, atat la standul de la Romexpo, cat si in sediile agentiei din tara si online. Din cele aproape 6.800 de persoane care si-au cumparat pachete turistice in perioada 15 – 18 noiembrie, circa 80% si-au achizitionat sejururi pentru vara viitoare in destinatii precum Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria, Tunisia si Spania.

"Romanii care isi cumpara vacante la Targul de Turism organizat in noiembrie urmeaza tendinta tot mai pronuntata in ultimii ani, aceea de a-si asigura vacanta de vara la preturi mai mici prin programul de Inscrieri Timpurii, la care se adauga extra-reducerile acordate pe perioada targului. Asa se explica de ce destinatii de litoral din Grecia, Turcia si Egipt conduc detasat topul celor mai cautate vacante la acest targ", a declarat Raluca Hatmanu, director de marketing Christian Tour.

Ca o noutate, pe langa destinatiile de vara din Grecia si Turcia, in preferintele romanilor si-au facut loc si cele din Egipt si Tunisia, catre care Christian Tour va opera 11 zboruri charter in sezonul estival 2019 de pe principalele aeroporturi din tara.

"Statiunile de litoral din Egipt si Tunisia sunt ideale atat pentru familiile cu copii, datorita hotelurilor all-inclusive cu numeroase facilitati pentru cei mici, cat si pentru cei pasionati de cultura si istorie, care au ocazia sa viziteze unele dintre cele mai fascinante obiective turistice ale lumii precum Piramidele din Cairo sau Cartagina in Tunisia", au adaugat reprezentantii touroperatorului.

De altfel, si circuitele culturale in Tunisia, nu doar sejururile la plaja au fost cautate pe durata Targului de Turism, destinatia conducand topul 3 al celor mai solicitate programe din aceasta categorie. Clasamentul a fost completat de Serbia-Muntenegru-Croatia si de Tarile Nordice-Tarile Baltice.

Pe perioada targului, au fost rezervate si vacante in destinatii exotice, Republica Dominicana, Thailanda si Dubai fiind cele mai cautate pentru sejururi la plaja, in vreme ce China, Vietnam si Peru au fost cautate pentru circuite culturale. Cel mai scump pachet vandut in cele patru zile ale targului a fost un circuit in Brazilia, pentru care doua persoane au platit putin peste 7.000 de euro.

Sursa foto: Facebook / Christian Tour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri