Antalya, Turcia, este orasul in care turistii gasesc cele mai mici tarife la hotelurile de cinci stele, potrivit unui studiu citat de independent.co.uk. La polul opus, orasul cu cele mai mari tarife la hotelurile de cinci stele este San Francisco, SUA.

Cel mai ieftin hotel de cinci stele din Antalya, una dintre cele mai populare statiuni de pe litoralul mediteranean, costa 34.81 de euro/noapte, potrivit calculelor facute de specialistii de la Globehunters, care au comparat tarifele din peste 170 de destinatii din intreaga lume.

Turcia atrage in fiecare an milioane de turisti in statiunile de pe litoral. Operatorii de turism din Turcia sunt cunoscuti in intreaga lume pentru calitatea buna si foarte buna a serviciilor pe care le ofera turistilor. Antalya face parte din celebra Coasta de Turcoaz, asa cum este denumit litoralul sudic al Turciei. Nu doar ca are o istorie bogata, dar Antalya are si peisaje hipnotizante cu care atrage turistii din toata lumea.

Antalya, Turcia / Foto: Shutterstock.com

In clasamentul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri de cinci stele, realizat de cei de la Globehunters, Antalya este urmata de Mexico City (36.38 euro/noapte), Sharm El Sheikh, Egipt (44.41 euro/noapte) si Kiev, Ucraina (45.04 euro/noapte).

Specialistii de la Globehunters au realizat si un clasament al oraselor din intreaga lume cu cele mai scumpe hoteluri de cinci stele. Potrivit calculelor, in America de Nord se afla cele mai multe orase cu cele mai mari tarife la hotelurile de cinci stele.

San Francisco este de departe orasul cu cele mai scumpe hoteluri de cinci stele din America de Nord. Acolo, o noapte la un astfel de hotel costa 487.63 de euro/noapte. Boston se afla pe locul doi, cu 474.53 de euro/noapte. Urmeaza Kyoto, Japonia, cu 469.59 de euro/noapte si New Yorl City, cu 412.82 euro/noapte. In Los Angeles, tariful la un hotel de cinci stele este de 391.81 de euro/noapte.

Boston, SUA / Foto: Shutterstock.com

Top 20 orase cu cele mai ieftine hoteluri de cinci stele:

1. Antalya, Turcia
2. Mexico City, Mexic
3. Sharm El Sheikh, Egipt
4. Kiev, Ucraina
5. Siem Reap (Angkor Wat), Cambodgia
6. Fez, Maroc
7. Santa Ana, El Salvador
8. Delhi, India
9. Guilin, China
10.Kuala Lumpur, Malaysia
11. Manila, Filipine
12. Ho Chi Minh City, Vietnam
13. Beijing, China
14. Sarajevo, Bosnia si Hertegovina
15. Vientiane, Laos
16. Hue, Vietnam
17. Bangkok, Thailanda
18. Moscova, Rusia
19. Goa, India
20. Dubai, Emiratele Arabe Unite

San Francisco, SUA / Foto: Shutterstock.com

Top 20 orase cu cele mai mari tarife la hotelurile de cinci stele:

1. San Francisco, SUA
2. Boston, SUA
3. Kyoto, Japan
4. New York City, SUA
5. Los Angeles, SUA
6. Honolulu, SUA
7. Montreal, Canada
8. Monaco, Monaco
9. Venetia, Italia
10. Washington D.C., SUA
11. Chicago, SUA
12. Interlaken, Elvetia
13. Rio de Janeiro, Brazilia
14. Bruges, Belgia
15. Puerto Plata, Republica Dominicana
16. Singapore, Singapore
17. Toronto, Canada
18. Miami Beach, SUA
19. Cusco (Machu Picchu), Peru
20. Zurich, Elvetia

Citeste si: Top 10 orase pe care sa le vizitezi in 2019, potrivit Lonely Planet

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri