Transportatorul aerian LOT Polish Airlines a lansat noua ruta Bucuresti - Cracovia pe care va opera trei zboruri saptamanale, a anuntat marti Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), intr-un comunicat, citat de Agerpres.Aeronavele vor decola de pe aeroportul Otopeni cu destinatia Cracovia in zilele de luni, miercuri si vineri, iar returul va avea loc in zilele de marti, joi si sambata. Pentru a opera aceste zboruri, 'Lot Polish Airlines' utilizeaza, in principal, aeronave Bombardier Q400, cu o capacitate de 78 de locuri si trei clase de calatorie: 'business', 'premium economic' si 'economic'.

Oferta companiei poloneze se extinde pana la sfarsitul lunii octombrie, fara a exclude posibilitatea prelungirii acesteia si pentru perioada de iarna.

Programul de zbor pe ruta Cracovia - Bucuresti - Cracovia este:
- LO 649 KRK-OTP 20:25-23:15 in zilele de luni, miercuri si vineri;
- LO 650 OTP-KRK 06:15-07:05 in zilele de marti, joi si sambata.

Compania aeriana LOT este unul dintre cei mai vechi transportatori din lume, incepandu-si activitatea in anul 1929. Tot din aceeasi perioada dateaza si relatiile romano-polone in acest domeniu, primul zbor international realizat pe ruta Varsovia-Bucuresti avand loc in data de 1 aprilie 1930.

Monumente istorice care se...
Citeste si: Se dezintegreaza sub ochii autoritatilor: monumente din Bucuresti

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, opereaza in prezent 57 companii aeriene, care transporta pasageri catre 128 destinatii.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Primaria ar investi peste 1 miliard de lei in sistemul de termoficare