Vola.ro isi propune ca pana in luna august 2019 sa ajunga la jumatate de milion de clienti. La finalul anului 2018, peste 440.000 de romani si-au cumparat bilete de avion folosind Vola.ro. Conform unui studiu Mercury Research realizat in luna aprilie a acestui an, Vola.ro este cea mai de incredere agentie de turism online din Romania, precum si cea mai utilizata, cota sa de piata atingand 60%.

In 2018 Vola.ro avut o cifra de afaceri in crestere cu 33% fata de 2017. Perspectivele sunt pozitive pentru prima jumatate a anului: de la inceputul anului si pana acum, echipa Vola.ro a emis peste 160.000 de bilete de avion, iar cele mai cerute destinatii raman marile orase europene, unde romanii calatoresc la studii sau serviciu. Londra, Madrid, Paris, Roma, raman cele mai cautate destinatii.

Turistii romani cauta un bilet de avion o data la 2 secunde folosind Vola.ro, jumatate dintre ei isi rezerva biletul de avion pe un dispozitiv mobil si anual sunt inregistrate si rezolvate peste 320.000 de apeluri la serviciul de Relatii cu Clientii Vola.ro disponibil non stop. In urma chestionarului, Vola.ro a fost recomandata prietenilor si/sau cunostintelor de catre respondenti cu pana la 50% mai mult decat urmatoarea agentie, Vola situandu-se in top 3 agentii recomandate din Romania si singura agentie online din acest top.

Indiferent ca discutam despre turistii care rezerva online sau offline, in topul produselor turistice achizitionate de acestia se afla biletele de avion si cazarile la hoteluri. Transferurile la sau de la aeroport si serviciile de rent-a-car sunt cel mai putin cautate de romani.

„Suntem deja in 12-lea an de activitate si am fost martorii migrarii industriei din offline spre online. Ma bucur sa vad ca piata s-a rafinat si ca turistii sunt din ce in ce mai exigenti in a-si oferi increderea unui agent de turism. O treime din clientii nostri spun despre noi ca suntem o companie de incredere iar faptul ca vom atinge in curand pragul de jumatate de milion de clienti, ne obliga si mai mult sa fim suportul turistilor nostri atunci cand au nevoie” a declarat Daniel Truica, co-fondator si CEO Vola.ro.

„Piata de turism online castiga teren si agentiile se diferentiaza intr-un interval de timp relativ scurt. In alegerea agentiei, clientii iau in considerare intr-o mare masura nivelul de incredere fata de acea agentie, ofertele si pachetele pe care le ofera sau calitatea serviciului cu clientii.”, a declarat Ingrid Lambru, director de marketing Mercury Research.

Studiul Mercury Research a fost efectuat in luna aprilie a acestui an pe un esantion reprezentativ din mediul urban si a urmarit sa identifice diferite comportamente din piata turistica din Romania, precum si sa compare cele mai cunoscute agentii de turism din tara si raportul online versus offline in turismul romanesc. Conform acestui studiu, Vola.ro este cea mai utilizata si mai recomandata agentie online de turism din Romania.

Sursa foto: Raduly Laszlo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri