Ministerul Afacerilor Externe a emis marti o alerta de calatorie pentru Republica Elena, si Croatia, unde exista risc de incendii de vegetatie, dar si pentru Serbia, unde exista avertizari de canicula, scrie Agerpres.

MAE informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca exista in continuare un risc ridicat de incendii de padure (grad 4, pe o scara de la 1 la 5), pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarii vantului, pentru urmatoarele regiuni: Peninsula Attica, Viotia, Korinthia, Achaia, Ileia, Messinia, Lakonia, Argolida, Insula Skyros, Insula Lesvos, Insula Chios.

Pentru Republica Croatia, MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc catre aceasta destinatie ca autoritatile locale atrag atentia asupra existentei unui risc de incendii de vegetatie pentru zona de coasta a tarii, in regiunile Istria, Primorje si Dalmatia.

Totodata, MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Serbia ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, au fost emise coduri portocaliu si rosu de canicula.

Pentru ziua de 2 iulie a fost emis cod rosu pentru regiunile Pomoravlje, Serbia de Est si de Sud-Est, Kosovo si Metohija, fiind prognozate temperaturi mai mari de 38 de grade Celsius.

Pentru celelalte regiuni se mentine codul portocaliu. Autoritatile sarbe avertizeaza cu privire la disconfortul termic, precum si la posibilitatea existentei unor disfunctionalitati in reteaua electrica si la riscul aparitiei de incendii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri