Touroperatorul israelian Meshek Wings a sarbatorit marti, 2 iulie, al cincilea an de operare a cursei charter Tel Aviv - Constanta. In cele cinci sezoane, agentia a adus pe litoralul romanesc peste 30.000 de turisti israelieni care au generat incasari de peste 30 de milioane de euro. 25.000 dintre ei au venit pe cursa charter Tel Aviv – Constanta, iar restul de 5.000 veniti pe circuite dinspre Bucuresti.

Pentru acest an, Meshek Wings estimeaza ca peste 5.000 de turisti vor sosi pe litoralul romanesc cu doua curse pe saptamana, in perioada iulie - septembrie.

”Meshek Wings si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica anunta sosirea primei curse charter Tel Aviv – Constanta pentru sezonul estival 2019, o data cu intrarea in al cincilea an de operare pentru aceasta ruta. FAPT a sustinut inca de la inceput touroperatorul israelian Meshek Wings in eforturile de a promova destinatiile de vacanta romanesti catre piata israeliana, pe care o consideram strategica pentru incomingul catre Romania. La nivelul Asociatiei de Promovare si Dezvoltare Turistica Litoral – Delta Dunarii am demarat inca din 2015 o campanie de promovare pe canalele media din Israel si prin participarea la targurile de turism din Tel Aviv. Deschiderea liniei de chartere Tel Aviv - Constanta a reprezentat o premiera si un obiectiv atins. Cei peste 30.000 de turisti adusi de Meshek Wings pe Litoralul romanesc in cele cinci sezoane au generat incasari de peste 30 de milioane de euro", a declarat Corina Martin, presedintele FAPT.

In cei 15 ani de activitate, touroperatorul israelian Meshek Wings a adus in Romania aproape 200.000 de turisti.

Citeste si: Peste doua milioane de turisti sunt asteptati in acest sezon estival pe litoral

Citeste si:
Conditii inumane intr-o tabara de la mare: mancare expirata si igrasie
Conditii inumane intr-o...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Romanii, prea putin preocupati de explorarea destinatiei in care ajung